25 November 2013

Mommycha 1st Giveaway : 1st Time Saya Join GA

After sekian lama berblog, ini baru kali pertama saya terbuka hati nak join GA. Actually GA yang Mommycha anjurkan ni agak menarik. Sebab tu saya berminat nak join. Nak tau GA pasal apa?!!! Kejap saya kopipes ye..


Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.
How it work:

  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

Senangkan GA ni. After mencari-cari gambar saya dengan Ali dan Adik dalam hp...baru saya sedar..rupanya gambar saya dengan anak-anak tak banyak pun. Banyak gambar bebudak ni sorang-sorang je. Huhuhu.. Lepas ni harus la saya gegeh tangkap gambar dengan Ali dan Adik banyak-banyak. 



Gambar ni diambil masa karnival apa tah kat Tanjung Aru, Sabah. First time bawa Ali Amrsyar pegi pantai. Maybe waktu ni dia tak tau apa lagi..so dia tak nanges pon. Kali ke-2 bawa dia ke pantai masa umur dia nak masuk setahun. Dia meraung macam kena dera sebab takutkan ombak. Lawak sungguh anak mama ni. 

Ok..wish me luck ya. Semoga ada rezeki saya dan anak-anak !!!

7 comments:

  1. amin!best of luck sis! :D

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya dan ada rezeki.. :D

    ReplyDelete
  3. good luck kak :) semoga murah rezeki...

    ReplyDelete
  4. hi darling :)
    tq banyak-banyak sebab join GA mommycha.
    alahai comeynye amsyar main ombak.
    ombak rindu ke tu?
    hihihihi.
    insyallah ade rezki boleh menang :)
    tq syanggggg :)

    ReplyDelete
  5. tq all
    harap2 bleh menang

    ReplyDelete
  6. good luck dear
    ps: la ye ke. tp nek lrt snng nak ke mana mana. tpi tu la time nk beli brg rumit la sikit

    ReplyDelete