01 December 2013

Kisah Mama : Merdeka !!!

Merdeka dibulan November. Oppppssss!!! I'm not crazy yet. Actually 24 Nov lepas, saya secara rasminya dah lepas pantang (Secara tak rasminya...hurmmm.. nanti saya tulis full entry pasal kisah pantang saya bersama 2 anak kecik tanpa suami. Sangat mencabar).

Sempena menyambut kemerdekaan saya dan adik, atok dengan murah hatinya telah blanja kami lunch kat Kenny Rogers sebab Ali akan tunjuk sambil buah muka excited setiap kali iklan Kenny Rogers keluar TV. Demand sungguh anak teruna mama ni. Kecik-kecik dah pandai paw atok yer.

Kami cuma order 3 set je. Order 4 set nanti tak habis pulak. Ali suka sangat makan macaroni and cheese. Seronok tengok Ali makan. Tapi kesian kat adik. Adik kena paksa tido dalam stroller. Sabar ye nak...blom tiba masa adik lagi. Nanti bila adik dah besar, mama bagi adik makan sehat-sehat macam Abang Ali makan. 

Big Brother Ali

9 comments:

  1. amboi.. kak terus makan kenny rogers tu..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan setakat kenny rogers, mc d , kfc, chiken rice shop..semua akak dh telan

      Delete
  2. pandai ye ali paw atok dia..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cucu sulung niesa...memang la atok bg manja

      Delete
  3. wahh... dah habis pantang... merdekaaa.. hehe...
    sedap nya makan macaroni cheese tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...dh selamat hbs pantang.sekarang ni nk buang spare tayar plak

      Delete
  4. yeay ! merdekaa . dah boleh bebas dari pantangg . hiks :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah....dh merdeka

      Delete
  5. habis dibalon y putri.hihi

    ReplyDelete