22 December 2014

Kisah Mama : Hasil BerChurpChurp

Ingat lagi tak dalam entry yang lepas-lepas saya story pasal saya terima cek pertama dari ChurpChurp. Last week saya beli hadiah untuk diri saya dengan menggunakan duit ChurpChurp. Mula-mula tu pening jugak fikir nak beli apa sebab duit yang saya terima pun tak la banyak mana. Akhirnya...saya terasa nak beli kasut. So last weekend sambil bawa Ali dan Adik jalan-jalan di Kinta City, saya sempat grab kasut ni.


Masa nak beli tu..ingat nak cari flat shoes je..senang nak kejar budak bedua ni. Tapi jenuh mencari...tak jumpa jugak saiz 4. Maklum lah kaki saiz Cindralela. Penat si promoter check kan saiz kasut yang available untuk saya. Tiba-tiba terpandang kasut ni. Tinggi....tapi nampak selesa. Saiz pun ada..so saya pun grab saja lah. Malas nak fikir lama lagi. Dengan Ali yang sebok try kasut-kasut yang dia bekenan. Dia ambik, dia pakai then dia letak tempat lain. Adoiii la anak oiiii....nasib promoter tak marah. Huhuhu...

Lepas pakai kasut ni....sedap dan sangat selesa. Walaupun tinggi saya tak rasa sakit kaki pun pakai. Kasut melekat cantik kat kaki. Puas hati sangat-sangat. Bukan senang orang yang berkaki kecik macam saya nak jumpa kasut yang selesa. Tapi kali ni alhamdulillah...pilihan yang tepat untuk kaki saya. Paling saya suka warna dia. Nampak comey jerrr.

Ok end of story. Semoga rezeki saya lebih murah lagi lepas ni. Thank.You ChurpChurp !!!!

11 comments:

  1. selalunya cash out tu diaorang byar bila cecah jumlah berapa ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh 100 rggt br bleh cash out

      Delete
  2. jenama yg sama saya baru beli tapi lain design..memang selesa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selesa kan brand ni...ini kasut yg ke 3 saya beli dr nautifit

      Delete
  3. http://madey09.blogspot.com/ datang follow yang 339 ya

    ReplyDelete
  4. wahh..rezeki berblogging..cantiikkk kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq niesa..alhamdulillah..walaupun slow..tp dpt jugak akhirnya

      Delete
  5. merah menawan..curlasss kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Warna dia mmg menarik perhatian skit..but i like..

      Delete
  6. cntik
    selesa dipakai mmg menepati la kan
    churp churp sy daftar tp x aktif. pon

    ReplyDelete