16 May 2015

Kisah Mama : Alhamdulillah....Rezeki

Lama saya menghilang lagi. Sebenarnya saya nak tulis entry pasal sambungan cerita demam hari tu. Tapi masih belum ada masa dan idea nak mula menulis. Jadi sebagai selingan...kita update pasal rezeki saya bulan ni.


Alhamdulillah...bulan ni saya dapat cek daripada Nuffnang. Kalau ikutkan ini cek yang ke-2. Jumlahnya tak lah banyak sebab saya pun cuma blogger suam-suam kuku. Tapi alhamdulillah...ada jugak hasil berblogging. 

Belum tau lagi nak buat apa dengan duit ni. Huhuhuhu...bawa Ali dan Adik makan angin kot... Tak kesah lah...apapun Terima Kasih Nuffnang dan Terima Kasih jugak kepada rakan-rakan blogger yang selalu meriahkan blog saya. Muaaaah ciked...

8 comments:

  1. rezeki, syukur alhamdulillah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..ad juga rezki

      Delete
  2. tahniah ye. CF pon baru 2x merasa duit hasil berblog ni. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronokkn...walaupun jumlah x byk tp jd seronok bila dpt hasil

      Delete
  3. Alhamdulillah rezeki anak2 kan Putri... tahniah ye...:)

    ReplyDelete
  4. salam. hee tahniahnye mak rejeki tuu ;p

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..rezeki.. tahniah

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah
    tahniah
    saya setahun sekali bru cash out.hasil yg dituai alhamdulillah..
    sy bru 3x..

    ReplyDelete